ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

گوگل‌ پلی به طور کامل از دسترس خارج شد | این فیلتر ارتباطی به روبیکا دارد؟ + عکس

  • کد خبر: ۱۳۱۷۵۳
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۸
  • ۲
گوگل‌ پلی به طور کامل از دسترس خارج شد | این فیلتر ارتباطی به روبیکا دارد؟ + عکس
دیجیاتو از این نوشته که ساعاتی پس از بلاک روبیکا توسط گوگل پلی این نرم افزار پر کاربرد در کشورمان از بیس فیلتر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نحوه فیلترینگ گوگل پلی در ساعات اخیر تغییر کرده است. از یک ماه پیش تا کنون، کاربران می‌توانستند گوگل پلی را باز و حتی برای اپلیکیشن‌ها یا بازی‌ها جستجو کنند اما دانلود اپلیکیشن‌ها آغاز نمی‌شد.

گوگل‌ پلی به طور کامل از دسترس خارج شد | این فیلتر ارتباطی به روبیکا دارد؟ + عکس

از عصر امروز گوگل پلی طبق تصویر فوق به شکل کامل از دسترس خارج شده؛ اتفاقی که به نظر می‌رسد ویژگی‌های دیگری از جمله سرویس‌هایی که امنیت اپلیکیشن‌ها را بررسی می‌کردند را نیز از کار انداخته است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
0
0
کار خودشونه (آمریکاییها رو میگم)
ی روز هواوی رو تحریم کردن ی روز نرم افزار های ایرانی
حالا هم ایران رو تحریم کردن که گردن مسئولین بندازن مردم عاصی بشن . کور خوندن
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۷
0
0
خدافظ ایران
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->